P-kullet levert

Åtte familier har nå fått et nytt familiemedlem, som forhåpentligvis skal glede dem i mange mange år fremover. Dessverre er det mange ganger så mange som ble skuffet denne gangen. Vi har hatt mange forespørsler om kjøp av valp, og det har bare vært fine, flotte folk som vi mer enn gjerne skulle ha solgt valp til.

P-kullet 4 uker gamle. Foto Nina HaraldsøKjære alle sammen, tusen takk for interessen, for tålmodigheten. Takk til dere som sa fra underveis at dere hadde funnet det nye familiemedlemmet hos en annen oppdretter, og takk til dere som dessverre ble skuffet denne gangen. Jeg skulle så veldig gjerne hatt en valp til hver og en av dere som henvendte dere til oss, men slik er det jo dessverre ikke. Det er alltid vanskelig å ta en avgjørelse. Hva jeg tror blir best for akkurat denne valpen blir det avgjørende. Nå håper jeg vi også denne gangen har truffet rett. Vi har lagt grunnlaget, dere må gjøre resten av jobben. Jeg håper det blir åtte flotte representanter for rasen og at familiene viser dem frem på mange arenaer. I hverdagen, i familien, på utstilling, i bruksmiljøet, over alt der en boxer kan være med.

Det har vært mange store og små gleder underveis, men jammen noen bekymringer, mye jobb og et stort ansvar også. Det er et stort ansvar å bringe disse små vesenene inn i livet, og å finne gode hjem til dem. Like alvorlig tar jeg ansvaret jeg har for at familiene som velger å kjøpe en valp hos oss skal få en sunn og frisk valp som de kan glede seg over i mange år. Lykke til videre til P-gjengen og deres folk – la oss få se og høre hvordan det går med dere.

Linda og Per Arvid

Bilder av valpene 7 uker gamle, fra en photoshoote for hundefotograf Lise M. Løvstrand

Pia-Mi av Boxerhuset -Pia
Pele av Boxerhuset – Pelle Jansen
Pepper Storm av Boxerhuset – Storm
Prego av Boxerhuset – Balder
Pasja Aga av Boxerhuset – Donald
Porat av Boxerhuset – Askeri
Pronto av Boxerhuset – Dennis
Pax Bolt av Boxerhuset – Leif