Valper

Valpekjøperliste
Vi har en interesseliste, også når vi ikke har valper. Dersom du ønsker å stå på valpekjøperlisten kan du ta kontakt med oss på epost via nettsiden eller pr telefon. Vi ser på forskjellig ting når vi avgjør hvem som blir kjøpere av valp. Det er en helhetsvurdring av valpene, egenskapene deres og  deg som valpekjøper som blir avgjørende for oss.

Hva vil vi vite om deg?
Vi vil gjerne vite litt om deg, din familie og jobb/livssituasjon, hvorfor du ønsker deg boxer, om du har hatt boxer eller annen  hund tidligere, hva du har tenkt å bruke boxeren din til, hvor du bor og lignende.

Synes du vi spør om mye?
Vi bryr oss veldig mye om våre valper, og vil gjerne følge dem og familiene deres. Derfor er det viktig for oss at de ikke bare kommer til gode familier, men til gode familier som kan og vil samarbeide med oss.

Hva bør du spørre oss som oppdrettere om?
Vi vil gjerne fortelle deg om foreldredyrene, om helsen deres, om linjene de kommer fra, hvorfor vi har plukket ut akkurat disse individene til avl, om våre erfaringer med boxer og svarer gjerne på spørsmål.

Ta gjerne kontakt for en prat.

Når vi ikke har valper
Vi anbefaler at du tar kontakt med Norsk Boxerklubbs valpeformidlere og forhører deg med dem. De har informasjon både om planlagte kull og hva du som valpekjøper skal være oppmerksom på å spørre etter når du kontakter oppdrettere. Norsk boxerklubb har også en valpekjøperguide som det er lurt å lese.

http://www.norskboxerklubb.no/bli-boxereier