Foreløpig liste ¨Årets boxer¨ NBK

Tre Boxerhuset – avkom plassert på listene

Pr 28. september 2020 ligger Nashira som nr 1 på listen over årets agilityboxer. Opra (Odette) som nr 3 på listen over årets rallylydighetsboxer og Nobel ligger som nr 4 på samme liste.

Resultat pr 28.09.2020

Det konkurreres innenfor grenene: AgilityBoxer, RallylydighetsBoxer, BruksBoxer, LydighetsBoxer, ViltsporBoxer, UtstillingsBoxer, SmellerBoxer og RIK-Boxer.
Hvis du er medlem i Norsk Boxerklubb, og sender inn resultater fra konkurranser boxeren din har deltatt i, blir du med på listene for årets boxer i den grenen.

Vi har ofte ligget helt i teten for plassering på listen over årets utstillingsboxer de årene vi var veldig aktive på utstillinger.

I dag gleder vi oss over å se at boxere fra Boxerhuset gjør det svært godt på listen over årets boxer også i andre grener. Boxerern er en allsidig hund som kan mye mer enn å vise seg frem i utstillingsringen. Vi skal ikke lengre enn til nabolandet Sverige for å se et helt annet aktivitetsnivå med boxer på andre områder enn utstilling.

Vi er stolt av, og glade for å se at vi har eiere som er aktive og viser frem sin boxer, også på andre arenaer enn i utstillingsringen.
Flott innsats Anne Hansen med Nasse og Mette Børstad med Opra og Nobel !