Boxersprint

Søndag 27. september var det avtalt at noen boxervenner i Nordland skulle samle oss for å arrangere boxersprint.

Boxersprint er 60 meter på tid
Mor eller far springer først og lokker med en leke. En hjelper holder boxeren og slipper når ¨haren¨ er i mål, eller nesten i mål. Så tar en hjelper tiden det tar for hunden å springe de 60 meterne. Både hund og eier må være i mål før tiden stoppes. Man kan dele opp i klasser etter alder og kjønn som feks valp, voksen, og veteran tispe og hanne.

Vi avholdt boxersprinten på Mo
Anne Hansen og datteren Frida kom fra Bodø for å delta med Nashira, og Annes nye valp Katla. Dessverre var det flere som hadde planlagt å delta, men som ikke fikk vært med av flere årsaker. Det var både skadde hunder og eiere. Men da ønsker vi bedre lykke neste gang. Ingen bilder av hundene i fart denne gangen, det hadde vi ikke nok hender tilgjengelig til å få tatt.

Her er Katla klar til å løpe alt hun orker.

Katlas fulle navn er Nero Nordic Katla Our Star. Katla er en trygg og trivelig ung boxerfrøken som det skal bli spennede å følge. Hun er etter Rupert/Boxwalk Cream of the Crop, som igjen er sønn av Leopold av Boxerhuset. Utrolig morsomt å se igjen trekk etter egen hund, og så fine avkom generasjoner senere.

Nashira på RTBKs agilitybane

Etter boxersprinten
Vi tok oss en tur opp på Rana Trekk- og Brukshundklubb, og prøvde oss litt på agilityutstyret deres. Nashira og Anne har akkurat rykket opp til Klasse 3 i Agility. Nå fikk både Odile og Adiva muligheten til å prøve seg litt på en ordentlig agilitybane for aller første gang. Det ga mersmak, så vi gir oss ikke med denne lille prøverunden

Adiva og mor prøver seg på agilitybanen

Tusen takk for en hyggelig dag til Anne, Frida, Nasse og Katla!