Høsten 2016

Vi har hatt en spennede utstillingshøst.

Leopold lå lenge i toppen og som nummer to på Norsk Boxerklubbs liste for årets utstillingsboxer. I tillegg til at han var nummer en på NKKs liste over mestvinnende boxer 2016

Spenningen var derfor stor da vi vi stilte ut på Dogs4All på Lillestrøm 20. november. Dersom Leopold hadde blitt Best i rasen der ville han ha blitt nummer en på begge listene. Slik ble det ikke. Årets resultat ble førsteplass på NKKs liste med sønnen Rupert, Bowalk’s Cream of the Crop som nummer tre, og en andreplass på NBKs liste med Rupert som nummer tre der også, og Mokka på en 7 plass på listen.

Nils av Boxerhuset har hatt en fantastisk start på utstillingslivet og ble norsk juniorinner 2016 på Dogs4All med sin første tittel NJV16. I 2015 var det halvbroren Nero, Møller av Boxerhuset som tok den tittelen.

Alt i alt har Boxerehuset gjort det veldig bra på utstillingssiden i 2016. Takk til alle valpekjøperne som har stilt opp og vært flinke til å vise frem de flotte hundene.

Vi har hatt mestvinnende og andre plasseringer på NKKs liste over mestvinnende boxer 3 av de siste 4 årene. I 2013, 2015 og 2016.