Nils på årets siste Boxerklubbutstilling

Helgen 26 og 27 august var det årets to siste utstillinger i regi av Norsk Boxerklubb. Nils stilte på begge, men det ble søndag som ble Nils sin dag!


Nils og handler Cecilia Victoria Sundberg.

Nils fikk resultatet excellent, AUK 2, CK, Res.Cert og ble andre beste hannhund for dommer Ricardo Torre Simoes fra Brazil på Norsk Boxerklubb avdelig Telemarks utstilling. Vi gratulerer Nils, matmor Tone og matfar Pelle med det flotte resultatet. Hurra og takk for at dere står på og viser frem Nils

Å delta på utstilling er ganske utmattende for hundene (også). Det er masse inntrykk som skal bearbeides og mye sosialisering som foregår.


Her har Nils fått standsmessig overnatting på hotell i Horten.

Nils har i år kvalifisert seg til å delta på en av verdens største utstillinger, Crufts 2018. Matfar Pelle og Nils skal bruke høsten og vinteren på å trene til dette og har skaffet seg privat trener. Vi skal forsøke å følge Nils og Pelle i forberedelsene frem til Crufts.

Hotellrom for Nils og folket hans er allerede bestilt i Birmingham, England. Jeg som oppdretter skal også være med på dette eventyret. Libelle, mor til Nils og resten av N-kullet, kvalifiserte seg også til Crufts i 2015.  Men vi valgte å inseminere og få et kull i stedet, og det er fra dette kullet Nils er. En morsom tilfeldighet.

Forrige gang vi var på Crufts i 2006, var det for å heie frem den svenske oppdretteren og boxerdommeren Linda Näslunds oppdrett Handler’s. Hun hadde kvalifisert seg med to hunder det året og det var fantastisk morsomt å få stå ringside.

Dato for Crufts er 8-12 mars 2018. Det er en fantastisk opplevelse med hunder, mennesker og salgsboder av alle slag.

Du kan lese mer om Crufts her: Crufts.org.uk